Training Opname Binnenmilieuprofiel

Het Binnenmilieuprofiel geeft inzicht!

Isoleren zonder te ventileren…
Gemiddeld verblijven mensen 70% van hun tijd in hun eigen woning. Ze denken vaak dat het isoleren dé oplossing is voor meer comfort, dan besparen ze ook nog op de energierekening. Helaas horen we steeds vaker dat mensen last krijgen van vermoeidheid, hoofdpijn, allergische reacties of irritaties van de luchtwegen of huid, juist in goed geïsoleerde woningen!

binnenmilieuprofiel

Slechte luchtkwaliteit
Door onvoldoende te ventileren hopen schimmels, bacteriën en giftige stoffen als radon in de woning op. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu geeft aan dat het radioactieve radon in alle woningen aanwezig is en dat dit de tweede oorzaak van longkanker is. Het probleem wordt steeds groter, omdat radon vrijkomt uit de huidige bouwmaterialen…

De software
Acht verschillende aspecten worden beoordeeld: luchtverversing, vocht en schimmel, verbrandingsgassen, thermisch comfort winter, oververhitting zomer, installatiegeluid, geluidisolatie en daglichttoetreding. Dankzij een eenvoudig opnameformulier kunt u snel de scores van het binnenmilieu bepalen. Op de achterkant van het Binnenmilieuprofiel worden standaard adviezen gegeven om het binnenklimaat in de woning te verbeteren.

Uw voordelen
Met een kleine investering genereert u extra omzet voor uw bedrijf. In de cursus krijgt u tips en tricks om professioneel advies uit te brengen. U heeft een prachtig middel om in gesprek met klanten te komen, waarbij u hen adviseert en verbetermaatregelen aanreikt. Zo draagt u uw steentje bij aan het welzijn en comfort van uw klanten in een gezond binnenklimaat.

Cursus Opname Binnenmilieuprofiel

U krijgt alle informatie om een goede opname te maken.

Duur : 1 dag
Deelnamekosten training: € 550,00 per persoon
Hierbij krijgt u 1 jaar gratis licentie EPAview Module Binnenmilieu!

De kosten zijn exclusief  ISSO publicatie 82.4 en inclusief lunch, koffie en thee.

Direct aanmelden voor deze cursus