Opleidingen

Welkom bij Delto Opleidingen. Delto is een erkend opleidingsinstituut met een volledig pakket aan EPA-opleidingen, ontwikkeld vanuit onze ervaring in de branche en gegeven door professionele trainers met vakkennis en ruime werkervaring in hun vakgebied. Alle Delto opleidingen hebben een zeer hoog praktijkgehalte. De vertaalslag van theorie naar praktijk wordt door onze cursisten dan ook als zeer prettig ervaren. Dit uit zich in tevreden opdrachtgevers en cursisten middels de hoge slagingspercentages voor de staatsexamens van CITO.

Naast de bekende EPA-opleidingen verzorgen wij ook diverse branche trainingen. Alle opleidingen en trainingen worden zowel via open inschrijvingen als incompany aangeboden, en voldoen aan de eindtermen rondom ‘vakbekwaamheid’ zoals deze worden gesteld in de BRL 9500 en vanuit ISSO.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op via email opleidingen@delto.nl of belt u 0522-245706. Wij staan u graag te woord!

Subsidiemogelijkheden

Wij attenderen u er op dat er subsidiemogelijkheden zijn (voor mensen met of zonder baan!) voor het volgen van onze EPA-adviseur opleidingen. De opleidingen voor EPA-adviseur vallen namelijk onder de categorie “kansberoepen”.  Kort samengevat worden de kosten voor deelneming aan de EPA-adviseur opleidingen gesubsidieerd tot een bedrag van maximaal 2500 euro per deelnemer. (inclusief BTW) Deze subsidie is verkrijgbaar tot 1 januari 2018. Voor meer informatie over de aangeboden subsidie verwijzen wij u graag naar de website van het UWV, welke de subsidieaanvragen afhandeld.  Let op, deze is ook voor mensen in loondienst of zelfstandigen. Hierbij de link:  http://www.uwv.nl/particulieren/voorzieningen/voorzieningen-werk/detail/scholingsvoucher-voor-werkzoekende