Overzicht houden

Voor u als vastgoedbeheerder is het belangrijk om overzicht te behouden in de woningvoorraad. Door middel van duidelijke overzichten en diverse zoek-, en filterfuncties kunt u op eenvoudige wijze selecties maken.


Woningoverzicht

Woning- en complexoverzichten
Door middel van duidelijke woning-, en complexoverzichten met handige sorteer- en filterfuncties vindt u op een snelle wijze de juiste woning.


Uitgebreide zoekfunctie
EPAview bevat een uitgebreide zoekfunctie waarmee u eenvoudig en snel de juiste selecties op uw woningvoorraad kan maken. U kunt zoeken op diverse woningkenmerken, bouwkundige eigenschappen en op aanwezige installaties. Met de gemaakte selecties kunt u onder andere beleid maken, mutaties doorvoeren, analyses uitvoeren en maatwerkadviezen genereren.


Google Earth, Google Maps en Google Streetview
Met de koppeling met Google Earth en Google Maps kunt een letterlijk een helicopterview creëren van uw woningvoorraad. De energetische prestaties van uw woningen zijn via deze functies duidelijk te bekijken.


Exporteren

Exporteren
Vanuit EPAview heeft u de mogelijkheid om overzichten te exporteren naar Excel of naar andere formaten die rechtstreeks zijn in te lezen in uw primaire systeem.


Authorisatie
Uw medewerkers hebben een duidelijk, actueel beeld van het woningbestand. Met het autorisatiesysteem bepaalt u zelf tot welke onderdelen of functies uw medewerkers toegang hebben.

a