Woningvoorraad beheren

Met de invoer,- en mutatiemodule van EPAview kunt u eenvoudig online energetische mutaties doorvoeren. Nadat de mutaties zijn doorgevoerd kunt u zelf de woning direct afmelden bij Agentschap.nl of eenvoudig via EPAview uw adviseur hiertoe opdracht verschaffen.

Vanzelfsprekend voldoet de mutatiemodule aan alle wettelijke eisen en is daarom Komo geattesteerd volgens BRL 9501.


BouwkundigWoning invoer en mutatie

EPAview is speciaal ontwikkeld om het EPBD beheerproces gestroomlijnd en conform wet- en regelgeving te laten verlopen. De invoer en mutaties van woningen kunt u vanaf elke locatie online doorvoeren in EPAview, en hierbij direct de woning zelf afmelden of laten afmelden door uw adviseur.


InstallatieGegevens kopieëren

Met diverse handige kopieer-functies is het mogelijk om snel en efficiënt en foutloos grote aantallen woningen in te voeren of wijzigingen door te voeren in EPAview.


ResultatenDirect inzicht in de energetische prestaties

Tijdens het muteren heeft u direct inzichtelijk welk effect de aangebrachte wijzigingen hebben op het energielabel van de woning. Ook het verschil in gas- en elektraverbruik is duidelijk in beeld gebracht.


HistorieWoning historie

Oude gegevens blijven uiteraard altijd bewaard in EPAview. Hierdoor is het inzichtelijk welke wijzigingen er in het verleden zijn uitgevoerd en wat in de loop van de tijd de energetische wijzigingen zijn geweest.

Demo EPAviewKlik hier om een demo aan te vragen Graag meer informatie over de mogelijkheden die EPAView biedt voor uw organisatie,
of een demo van EPAview aanvragen?
Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer 0522-245706