Energiebeleid opstellen

EPAview geeft direct inzicht in de mogelijkheden om de Energetische Index van woningen te verbeteren, op basis van elke gewenste selectie. Beleidsscenario’s kunnen op maatregel- of ambitieniveau worden doorgerekend.


WoningoverzichtMaatregelen

Bij een scenario op basis van maatregelen kunt u zelf het gewenste maatregelpakket samenstellen en de maximale terugverdientijd aangeven. Eén druk op de knop geeft inzicht in de CO2- en gasreductie, energiebesparing, investeringskosten en terugverdientijd.


WoningoverzichtAmbitie

Kiest u voor een scenario op basis van ambitie, dan selecteert u de gewenste ambitiecriteria, bijvoorbeeld CO2 reductie of terugverdientijd. U kunt meerdere criteria indelen op volgorde van belangrijkheid.


WoningoverzichtResultaten

Na de de invoer van de verschillende scenario’s kunt u de resultaten van elk scenario met elkaar vergelijken door middel van duidelijke grafieken. De resultaten op woningniveau kunnen tevens naar Excel worden geëxporteerd.
Uiteraard kunt u de verschillende scenario’s opslaan zodat u het beleid later kunt bijstellen.

Demo EPAviewKlik hier om een demo aan te vragen Graag meer informatie over de mogelijkheden die EPAView biedt voor uw organisatie,
of een demo van EPAview aanvragen?
Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer 0522-245706