Binnenmilieu invoeren

Verschillende aspecten beïnvloeden de binnenmilieukwaliteit in een woning en daarmee de gezondheid en het wooncomfort van de bewoner.

Het binnenmilieuprofiel geeft inzicht!

Isoleren zonder te ventileren
Gemiddeld verblijven mensen 70% van hun tijd in hun woning. Ze denken vaak dat het isoleren dé oplossing is voor meer comfort, dan besparen ze ook nog op de energierekening! Helaas horen we steeds vaker da mensen last krijgen van vermoeidheid, hoofdpijn, allergische reacties of irritaties van de luchtwegen of huid, juist in goed geïsoleerde woningen!

Hoe gezond is de lucht in uw woning?
Door onvoldoende te ventileren hopen schimmels, bacteriën en giftige stoffen zoals radon en formaldehyde zich op in de woning. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu geeft aan dat het radioactieve radon in alle woningen aanwezig is en dat dit de tweede oorzaak van longkanker is. Het probleem wordt steeds groter, omdat radon vrijkomt uit de huidige bouwmaterialen…

Hoe werkt de software?
Dankzij een eenvoudige online opnameformulier kunt u snel de scores van de acht onderdelen van het binnenmilieu bepalen. Op de achterkant van het binnenmilieuprofiel worden standaard adviezen gegeven om het binnenklimaat in de woning te verbeteren.

Wat zijn mijn voordelen?
Met en kleine investering genereert u extra omzet voor u bedrijf. Hiermee hebt u een prachtig middel in handen met klanten in gesprek te komen. Zo draagt u uw steentje bij aan het welzijn en comfort van uw klanten in een gezond binnenklimaat.

Het Binnenmilieu-profiel in EPAview geeft een indicatie van het binnenmilieulabel, gebaseerd op de ISSO publicatie 82.4 ‘Binnenmilieuprofiel Woningen’.
De belangrijkste risicofactoren op het gebied van binnenmilieu worden beoordeeld (luchtkwaliteit, thermisch comfort en geluid en daglicht). Hieruit voortvloeiend geeft EPAview u verbeteradviezen en laat middels handige grafieken het rendement zien.

We wisselen graag met u van gedachte om te zien wat  het Binnenmilieuprofiel voor uw bedrijf kan betekenen!

Demo EPAviewKlik hier om een demo aan te vragen Graag meer informatie over de mogelijkheden die EPAView biedt voor uw organisatie,
of een demo van EPAview aanvragen?
Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer 0522-245706