Analyses uitvoeren

Met EPAview kunt u niet alleen overzichten genereren, maar door het ruime aanbod aan grafieken snel analyses maken op complexniveau of zelfs van uw gehele woningbezit.
Er zijn diverse grafieken te genereren die u kunt gebruiken in uw analyses, managmentrapportages en/of presentaties. Hieronder vindt u een kleine selectie van de mogelijkheden.


Bouwkundig

Bouwkundige analyse
Met de diverse bouwkundige grafieken in EPAview krijgt u snel inzicht in welke woningen slecht geïsoleerd zijn en waar dus eenvoudig energetische prestatieverbeteringen te realiseren zijn.
Vanuit de grafieken kunt u direct doorklikken naar meer gedetailleerde informatie omtrent deze woningen.


Installatie

Installatietechnische analyse
U kunt met deze fraaie grafieken snel inzicht krijgen in de verhouding aanwezige installaties. De grafieken zijn eenvoudig op te slaan als afbeelding welke u kunt gebruiken in uw (powerpoit)-presentaties of rapportages.


Historie

Historische overzichten
Uiteraard wilt u zien wat de energetische verbeteringen zijn geweest na alle maatregelen die u de afgelopen jaren heeft genomen. Bij elke mutatie die wordt doorgevoerd, wordt de historie opgeslagen in de database zodat u een duidelijk beeld krijgt van de energetische kwaliteitsverbetering van uw woningbezit. U kunt zelfs overzichten genereren waarin u op woningniveau de verbetering is te zien en hoeveel labelstappen er zijn gemaakt.

Demo EPAviewKlik hier om een demo aan te vragen Graag meer informatie over de mogelijkheden die EPAView biedt voor uw organisatie,
of een demo van EPAview aanvragen?
Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer 0522-245706