Makelaars

De minister stelt dat het energielabel op het aantal koopwoningen sterk achter blijft bij het aantal huurwoningen met een energielabel. Huizenkopers en –verkopers moeten in de toekomst zeker kunnen zijn van een wettelijk verplicht energielabel bij hun nieuwe woning. Tevens is de verwachting dat het sanctioneringsbeleid uiterlijk in 2013 gehandhaafd gaat worden. Een woning zonder energielabel zal dus niet meer kunnen worden overgedragen. In dit proces kan de makelaar een belangrijke rol gaan vervullen door als marktpartij zelf hun eigen (potentiële) woningvoorraad te kunnen voorzien van een energielabel.

Om naast makelaar ook als EPA-adviseur aan de slag te gaan dient u minimaal de opleiding EPA-opnemer gevolgd te hebben. Tijdens deze opleiding leert u onder andere werken met EPAView, en zult u de vele voordelen ervaren die het pakket biedt.

Inmiddels werken er steeds meer makelaars met EPAView. Naast dat EPAview het enige online softwarepakket in de markt is, word het pakket als zeer gebruiksvriendelijk ervaren.
EPAView stelt u in staat om op locatie van de woning een woningopname te doen, een mogelijkheid die voor een makelaar enorm veel tijd, en dus geld scheelt!


Enkele voordelen van EPAView voor de makelaardij op een rij;
  • bouwtekeningen, foto’s en plattegronden aan de woningen kunnen toevoegen;
  • zeer praktische en uitgebreide invoermodule voor woninggegevens;
  • het enige online softwarepakket in de markt, hierdoor zijn hardware investeringen overbodig en heeft u dus geen onderhoudskosten;
  • online afmelden van energielabels bij Agentschap NL;
  • officiële maatwerkrapportage welke voldoet aan de eisen voor het verkrijgen van subsidies;
  • indien energetische wijzigingen zijn doorgevoerd, altijd direct beschikking over de nieuwste labels;
  • duidelijke overzichten van te nemen bouwtechnische- en installatietechnische maatregelen;
  • uitgebalanceerde prijs-/productverhouding;

Demo EPAviewKlik hier om een demo aan te vragen Graag meer informatie over de mogelijkheden die EPAView biedt voor uw organisatie,
of een demo van EPAview aanvragen?
Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer 0522-245706