Voor wie is EPAview

EPAview is een totaalproduct dat in diverse markten inzetbaar is.

Woningbouwcorporaties

Woningbouwcorporaties kunnen EPA- en Energielabelresultaten opnemen in hun strategisch voorraadbeheer en hun onderhoud en begrotingen effectief plannen. Omdat EPAview voorstellen ter verbetering van de Energetische Index geeft, kan een woningbouwcorporatie tot op grote hoogte zelf zijn beleid bepalen en projecten plannen.
lees verder

Bouwkundig adviesbureaus en EPA-adviseurs

EPAview is speciaal ontwikkeld om het EPBD beheerproces gestroomlijnd en conform wet- en regelgeving te laten verlopen. Voor maatwerkadvies biedt het programma de meest diverse inzichten. Aan de hand van zeer duidelijke weergaves in grafieken kan de EPA-adviseur zijn opdrachtgever optimaal adviseren over zaken als strategisch management, voorraadbeheer of praktische onderhoudsoplossingen.
lees verder

Makelaars

EPAview biedt ook makelaars, notarissen en particulieren vele voordelen. Het energielabel, EPA Maatwerkrapport, de woninggegevens met foto’s en het Veilig Thuis Keur document kunnen online worden bekeken en afgedrukt. EPAview kan worden gekoppeld aan bestaande makelaarsystemen, intranet en websites.
lees verder

Demo EPAviewKlik hier om een demo aan te vragen Graag meer informatie over de mogelijkheden die EPAView biedt voor uw organisatie,
of een demo van EPAview aanvragen?
Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer 0522-245706