Organisatie

‘Samen innoveren’

Delto bv heeft met haar specifieke bouwfysische en technologische kennis EPAview ontwikkeld. EPAview is software die als een online dienst (via internet) wordt aangeboden. Inmiddels is deze dienst voor de corporatiebranche, makelaardij, bouwtechnische bureaus etc. een onmisbare schakel in strategisch beheer en managementondersteuning.

Naast de ontwikkeling van EPAview zorgt Delto bv voor adequate ondersteuning van de gebruikers. Voortdurend onderhouden en actualiseren wij onze software. Tevens adviseren wij onze relaties over hoe de inzet van EPAview de effectiviteit sterk kan verbeteren om doelstellingen te realiseren. Delto bv doet dit door actief mee te denken, te verbinden en passende oplossingen te realiseren die aansluiten op de wensen van de relatie en hún manier van werken.

Sinds enige jaren verzorgt Delto bv opleidingen. Examens worden afgenomen door CITO. Delto Opleidingen biedt oplossingen op maat, zodat trainingen en workshops altijd naadloos aansluiten bij de specifieke behoefte van uw organisatie. Samen met u wordt het doel en de inhoud van de training of cursus bepaald.
Ook de trainingen voor EPA W, U en N -opnemer of –adviseur kunnen incompany worden gegeven. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Delto bv heeft 3 kernwaarden: betrouwbaar, innovatief en verbindend.
Dit komt tot uiting in onze producten en zeker ook in onze dienstenverlening. Door onze omvangrijke ervaring en expertise kunnen wij flexibele dienstverlening bieden die afgestemd is op specifieke wensen en behoeften van al onze relaties.

Bij Delto bv maken we gebruik van een beproefd implementatietraject. Hierdoor kunnen wij garanderen dat bij iedere opdracht het eindresultaat altijd efficiënt en volgens verwachting verloopt, en de vooraf gestelde doelen worden behaald. Wanneer dit gerealiseerd is, is voor ons een project pas een succes.

Intensieve communicatie met onze relaties

Een intensief contact met onze relaties over vereisten, terugkoppelingen en nieuwe ontwikkelingen zorgt ervoor dat er geen misvattingen ontstaan en dat beide partijen op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.

Goede juridische basis

De basis van elke samenwerking vindt plaats op papier, en daarom geven wij veel aandacht aan de schriftelijke vastlegging van afspraken en verplichtingen. Er worden altijd duidelijke afspraken gemaakt en op papier gezet over verplichtingen, specificaties, prijzen en levertermijnen.

Meedenken en vooruitdenken

Wij doen niet alleen wat u ons vraagt, maar verbinden ons ook en kijken naar verdere mogelijkheden die u zelf misschien nog niet voorzien had: Pragmatisch en intrinsiek!